Harish Monorath getrouwd:

Foto Harish Monorath getrouwdDe Nieuw Suriname-parlementariër Harish Monorath is nu een getrouwde man. Zaterdagavond gaf hij in aanwezigheid van familie, vrienden en genodigden het ja-woord aan Samantha Gadjradj. De huwelijksvoltrekking vond volgens de hindoeritus plaats. Samantha en Harish lieten niets aan het toeval over en hadden alles tot in de puntjes geregeld. Voor het echtpaar is het een pracht van een huwelijk geworden. Monorath is niet de eerste actieve parlementariër in de geschiedenis van Suriname die is getrouwd. Frank Essed die gekozen werd tot Statenlid en benoemd zou worden tot minister trouwde in 1958 en wel op aandringen van de toenmalige kabinetsformateur Johan Adolf Pengel. ‘Wil je minister worden, dan moet je getrouwd zijn’, zei Pengel. Essed, die toen al samenwoonde, gaf gehoor hieraan. (DBSfoto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!