WBC en Takdier Boys in bekerfinale

ForntfotoDe finalisten van de SVB/Suribet Bekercompetitie zijn bekend. Woensdagavond werden de halve finales afgewerkt in het Dr. Ir. Franklin Essedstadion. WBC won met 3-2 van Transvaal, na een 1-1 ruststand. Fabian van Dijck, Vitorino Pinas en Vangelino Sastromedjo scoorden voor WBC, Kevin Cairo en Dimitri Apai voor Transvaal. In de andere wedstrijd won Takdier Boys na het trappen van penalty’s van Excelsior. De wedstrijd eindigde na 90 minuten in een 1-1 gelijke stand. Rodney Dalfour opende de score voor Takdier Boys, Gillian Maatrijk maakte gelijk voor Excelsior in de tweede helft. Na strafschoppen won Takdier Boys met 7-6. De bekerfinale wordt op zondag 26 mei om 18.00u in het Andre Kamperveenstadion gespeeld.