Rosebel ontslaat 7 werknemers bij organisatorische veranderingen

Iamgold/ Rosebel Goldmines (Rosebel)  beweert met inachtneming van de geldende wettelijke regels en het intern personeelsbeleid, de arbeidsovereenkomsten   van 7 werknemers niet te hebben verlengd. Het betreft werknemers in dienst van Rosebel, die een overeenkomst hebben voor bepaalde tijd. Met inachtneming van een opzegtermijn van één maand zijn deze werknemers geïnformeerd dat hun arbeidscontract niet verlengd zal worden. Vanwege organisatorische veranderingen binnen de afdeling waar deze werknemers werkzaam zijn, zijn er momenteel minder arbeidsplaatsen beschikbaar op deze afdeling. Derhalve is, na zorgvuldige overweging, besloten de contracten niet te verlengen.   Rosebel heeft aan deze werknemers reeds aangegeven inspanning te zullen plegen voor het vinden van een passende functie elders in het bedrijf.

error: Kopiëren mag niet!