Consortium Dutch Caribbean Library Association

Het 5e seminar van de Dutch Caribbean Library Association (DCLA) wordt dit jaar  op Curaçao gehouden tot en met 16 mei 2013. Het platform van de DCLA is een netwerk van  informatieprofessionals van alle (ei)landen in de Nederlandstalige Caribbean te weten Aruba, Bonaire, Curaçao, St. Maarten, Saba, St. Eustatius en Suriname.  De DCLA tracht om aan de behoefte aan meer contact en afstemming met bibliotheken onderling te voldoen. Daarbij is ook het contact met collega’s uit gerelateerde informatieve en kennisinstellingen, zowel lokaal, regionaal als international van belang.
De algemene ledenvergadering vindt plaats op 16 mei. Het programma van maandag 13 tot en met donderdag15 mei staat in het teken van het ABCD automatiseringsprogramma en het eventueel opstarten van een consortium.
De Surinaamse delegatie bestaat uit informatieprofessionals van onze universiteitsbibliotheek en de Celos-bibliotheek.

error: Kopiëren mag niet!