Kampioenswedstrijd Inter Moengotapoe afgelast door slecht veld Robinhoodstadion

svbIn de reeks van voetbalwedstrijden die afgelopen weekend afgelast zijn vanwege de regen komt ook voor de kampioenswedstrijd van Inter Moengotapoe. In het Robinhoodstadion zou de onttroonde titelverdediger Robinhood het opnemen tegen Inter. Bij winst zou de club van Ronnie Brunswijk kampioen worden. Door het slechte terreingesteldheid kon de wedstrijd niet gespeeld worden.
In de Hoofdklasse zijn twee wedstrijd wel gespeeld. SNL verloor vrijdagavond in het Franklin Essedstadion met 0-1 van Leo Victor. Een schot van Leo Victor werd van richting veranderd door SNL-verdediger Orpheo Wirip en dat werd ook de eindstand. In het Ronnie Brunswijkstadion won de thuisspelende SV Notch met 4-1 van WBC. Hierdoor is SV Notch slechts 1 punt verwijderd van het semikampioenschap. Ze moet nog 2 wedstrijden spelen.

error: Kopiëren mag niet!