SBA-bureau draait op volle toeren

Bij de Surinaamse Basketbalassociatie (SBA) zijn zaken sinds het aantreden van voorzitter Dilip Sardjoe organisatorisch sterk verbeterd. In feite is de SBA zover dat ze nu een volledig geprofessionaliseerd bureau heeft. Ter bevordering van de diensten van het SBA-bureau aan de leden, is het kantoor aan de Dr. Sophie Redmondstraat per 8 mei open van maandag tot vrijdag van 08.30 uur tot 16.30 uur en op de zaterdag van 08.30 uur tot 12.30 uur. Het telefoonnummer is 521120. Het SBA-bureau wordt bemand door directeur Gilbert Soesman, waarnemend directeur Negesty Winter en administratief medewerker Renuka Sewradj-Baidjoe. Het bureau neemt direct de automatisering van de totale administratie ter hand en vraagt hieromtrent de medewerking van de clubs.

error: Kopiëren mag niet!