Nationale U-20 meisjesselectie in training

De nationale U-20 meisjesselectie heeft gisteren een aanvang maken met de trainingen in het kader van de U-20 WK kwalificatiewedstrijden die in augustus 2013 zullen worden gehouden. De opgeroepen speelsters dienen zich aan te melden in het Dr.Ir.F.Essedstadion om 16.30u. De trainingsdagen zullen op de dinsdag en donderdag zijn om 16.30u. De meisjes van de voorselectie zijn Christel Agosoe, Jenery Baja, Wendy Cheuk A Lam, Ralitsa Hardy, Saffira Hoogdorp, Daphne Jagendorst, Sabrina Righters en Claudia Saling (Dosko); Pamela Ansoe, Danischia Barrow, Shanice Breeveld, Andaya Landveld, Sovane Seroon, Shaylisa Somowidjojo en Xaviera Somowidjojo (Oema Soso);  Zuwena Dors, Altacher Emanuelson, Amanda Roozer, Angracia Roozer, Emelia Tokromo en Minerva Wouter (Merodia); Zeracha Helstone, Ulversine Leter, Abigail Pirau, Obijenta Pirau en Shamiguera Pirau (Ascona); Genelva Koorndijk en Mirelva Wongsodimedjo (Diva), Sarafina Sedjo (Simeria) en Ceily Stolk (Real Java).

error: Kopiëren mag niet!