Gascilinderdieven actief te Nieuw Zorgweg

De politie van Santo Dorp had het de afgelopen week extra druk. Zij hebben drie gevallen van diefstallen en drie gevallen van inbraken te verwerken gehad. Op 4 mei zijn er op twee verschillende adressen aan de Nieuw Zorgweg gascilinders weggedragen. Naast deze twee diefstallen kreeg de politie wederom te maken met een diefstal, waarbij een persoon een Iphone uit een winkel heeft weggenomen. Aan de Fredrikshoopweg heeft een kruimeldief koffiecreamer en koffie weggenomen. Uit een woning aan de Rambali Mathoeraweg is er een halsketting en een vuurwapenmachtiging buitgemaakt. Het laatste geval heeft zich in de Soemintraweg voorgedaan. Uit een woning is een televisie weggedragen. De ressortcommandant van Santo Dorp, Kennth Emanuels, deelt Dagblad Suriname mee dat van al deze diefstallen en inbraken de daders nog onbekend zijn. Het onderzoek duurt voor.
Saskia Bandhan    

error: Kopiëren mag niet!