Rinia Rijkaard en Anand Poeran winnen JAP Open Bridgedrive

8 JAP Open bridgedriveRinia Rijkaard en Anand Poeran hebben tijdens de Johan Adolf Pengel Open 2013 wedstrijden bij het onderdeel bridge de kampioenstitel verrassend veroverd. Dit denksportenevenement, dat georganiseerd werd door de Straatdamvereniging The Dragon, moest door slechte weersomstandigheden worden verplaatst naar de Foodcourt van de Jodenbree Mall. De tweede plaats was voor Rinia Lieuw A Soe en Mano Vasilda. De derde plaats werd behaald door Kevin van ’t Kruys en Yuvraj Birdja. De vierde plaats ging naar Remie Wiratma en Wim Smits. De top vijf werd afgesloten door de ‘old-timers’ Raymond Stelk en Warmolt Brandon.
De Surinaamse Bridgebond (SBB) hield zijn reguliere open parendrive afgelopen maandagavond. A.W. Brakke wist samen met Chantall Nassy-Lim A Po de eerste plaats te bepalen met een wedstrijdscore van 73 punten. Stephen Harripersad en Jane Harkisoen werden tweede met een score van 71 punten. Op de derde plaats eindigden Ratan Kalka en Mano Vasilda met een score van 67 punten. De vierde plaats was voor Imro Nibte en Jamila Idu met een identieke score van 67 punten, echter in het onderling treffen verloren ze van Ratan en Mano. De top vijf werd afgesloten met Wim Smits en Remie Wiratma met een score van 66 punten.
De Nationale Stichting Hindostaanse Immigratie (NSHI) organiseert onder auspiciën van de Surinaamse Bridgebond en de Surinaamse Troefcallbond de Immigratie Bridge- en Troefcalldrive op zondag 02 juni, ter gelegenheid van 140 jaar Hindostaanse Immigratie in Suriname. Er zal gesport worden in de speelzalen van het Lalla Rookh Complex vanaf 10.00 uur ‘s morgens. Er zijn fraaie trofeeën beschikbaar gesteld door de NSHI.

error: Kopiëren mag niet!