Politie zoekt man die knakworstjes en gif kocht

Op vrijdag 19 april van dit jaar en wel op een tijdstip gelegen half zeven en half tien in de avond is ingebroken in een woning aan de Frederikastraat in het politieressort Kwatta. Uit het huis zijn een geldsbedrag en gouden sieraden gestolen. Voordat de daders de woning binnendrongen, vergiftigden zij een waakhond met knakworstjes. Uit het voorlopig onderzoek is sterk het vermoeden ontstaan dat de worstjes en het gif in een supermarkt zijn gekocht. De politie heeft de hand kunnen leggen op videomateriaal, waarop een man knakworstjes en gif koopt in de winkel. Het vermoeden bestaat dat deze klant meer van de inbraak zou afweten. Een ieder die informatie heeft die kan leiden tot achterhaling van de man, wordt gevraagd die informatie door te spelen aan de recherche van het bureau Nieuwe Haven of aan de politie van het bureau Eerste Rijweg, ook wel bekend als politiebureau Kwatta.
 

error: Kopiëren mag niet!