Verdachte met nepgoud aangehouden

Diverse eenheden van de politie hebben gisteren aan de Mahonylaan een verdachte aangehouden. Op hem werd aangetroffen en in beslag genomen een hoeveelheid nepgoud en een fijnweger. Gebleken is dat deze verdachte te samen met een andere comparant in de maand januari 2013 aan enkele personen nepgoud moet hebben verkocht. De politie van Tamanredjo kreeg enkele aangifte binnen van dit tweetal. Daarnaast hebben de mannen ook spullen gekocht in een winkel, zonder voor de goederen te hebben betaald. Na een ingesteld onderzoek werd het voertuig waarmee deze gasten zich verplaatsen gesignaleerd aan de Mahonylaan. Het gelukte de politie-eenheden dit voertuig klem te rijden, waarbij één der vermoedelijke verdachten is aangehouden. Daar het vermoeden bestaat dat dit tweetal meerdere slachtoffers moet hebben gemaakt, doet de politie een beroep op de gemeenschap alsnog aangifte te doen bij de politie van Tamanredjo of de dichtstbijzijnde politiepost. Hangende het onderzoek is deze verdachte achter slot en grendels geplaatst. Zijn comparant wordt opgespoord.

error: Kopiëren mag niet!