Deva Boys haalt benauwd gelijkspel in Moengo

3 Deva BoysDe ploeg van Deva Boys heeft een benauwd 1-1 gelijkspel behaald tegen OSV in Moengo in de kruisfinales van regio Oost van het 8ste Lidbondentoernooi. De semikampioen van de Meerzorg Sportbond domineerde de wedstrijd, maar het was OSV, kampioen van de Moengo Sportbond die de leiding nam via Romeo Kastiel. Deva Boys kon pas in de 88ste minuut via een vrije trap van Alfredo Fonkel de gelijkmaker binnenschieten. De kampioen van Meerzorg, de sterrenploeg van Tamansarie, heeft goede zaken gedaan op Albina. Van Compleet werd met 2-0 gewonnen, na een 1-0 ruststand. Topschutter Jonathan Iroredjo scoorde weer, Pawan Ramharak maakte het ander doelpunt. De returns worden komend weekend gespeeld.
Pijore zit op de rand van uitschakeling in regio Zuid. Alleen een superwonder kan haar nog redden in de kruisfinales. In eigen huis, Nacionello Sportpark, verloor de semikampioen van Para met 1-9 van Real Cicero uit Brokopondo. De ruststand was 1-5. Raoul Esperancie (4x), Stanley Dahl (2x), Ozewa Pina, Gregory ‘Buju’ Hardley en Miganba Antomoi scoorden voor de ploeg van Real Cicero. Anthony Scholsberg redde de eer voor Pijore. In de andere wedstrijd speelden de kampioen van Para, Paraguay,  en de kampioen van Domburg, Paranam, 3-3 gelijk. Bij rust was de stand 1-1. Jurgen Entingh (2x) en Milano Grootfaam scoorden voor Paraguay, Aminda Zoon (2x) en Belfon Pansa voor Paranam.
In regio West domineren de ploegen van de Coronie Sportbond op dit moment. Beide vertegenwoordigers hebben een comfortabele voorsprong genomen in de heenwedstrijden. Flamingo won met 5-1 van Korinthiers, na een 3-0 ruststand. Clyde Riedewald (3x) en Iwan Righters scoorden voor Flamingo. Milton Detimo redde de eer voor Korinthiers. West United versloeg Nishaan na een 2-0 ruststand met 3-0. Garvin Grant (2x) en Marcelino Bendt scoorden voor West United.
Alle wedstrijden van regio Noord zijn voorlopig aangehouden wegens een lopend protest.

Wedstrijdprogramma returnwedstrijden 8ste Integra Port Services Lidbondentoernooi.
Regio Oost:

Team A Team B Datum Lokatie Tijd
Tamansarie Compleet Za.11 mei Commewijne 16.30u
Deva Boys OSV Zo.12 mei Meerzorg 16.00u

Regio Zuid:

Team A Team B Datum Lokatie Tijd
Real Cicero Pijore Zo.12 mei Brokopondo 16.00u
Paranam Paraguay Za.11 mei Domburg 16.30u

Regio West:

Team A Team B Datum Lokatie Tijd
Corinthiers Flamingo Za.11 mei Wageningen 16.00u
Nishaan West United Zo.12 mei Saramacca 16.30u

 

 

error: Kopiëren mag niet!