Straatrovers spoten vermoedelijk big-boss op slachtoffer

Twee criminelen hebben vrijdagmiddag rond 4.00 uur Steven K. beroofd van zijn gouden halsketting. Het slachtoffer bevond zich op dat moment aan de Saramaccastraat. Volgens verklaring van het slachtoffer hebben de daders een brandende stof op hem gespoten, waarna hij het bewustzijn verloor. De daders zagen toen hun kans schoon en gingen met diens halsketting ervandoor. De politie van Bureau Nieuwe Haven heeft deze zaak in onderzoek. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de criminelen vermoedelijk big-boss/ pepperspray op het slachtoffer hebben gespoten om gemakkelijker hun daad te kunnen plegen. Het slachtoffer werd vervoerd naar de Spoedeisende Hulp voor medische hulp. Na medisch te zijn behandeld werd hij heengezonden. De ketting is nog niet terecht.
Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!