Ai Sa Si bekoort duizenden

“Ik vond die show geweldig”, zegt Urdize (30) nog nagenietend. Romana (34) vond de show leuk. “Ik heb verschrikkelijk gegild”, zegt Melissa met een hese stem. Soortgelijk waren zowat de meeste reacties van de bezoekers. Surinamers houden nog steeds zielsveel van Kawina en Kaskawi. De reünie van Ai Sa Si afgelopen zaterdag in Flamboyant Park is een grandioos succes geworden, ondanks het “infant terrible” gedrag van Carlo “Caatje” Aron en het gemis van Glenn Sno.
De show
Sukru Sani sloeg de benen en billen van alle aanwezigen los. Heerlijk om terug te gaan in de tijd en verliefde momenten op de dansvloer terug te halen. Maar het wachten was toch op Ai Sa Si. Toen ze op het podium kwamen, barste Flamboyant figuurlijk open. Het publiek zong met volle borst mee en danste erop los.
“Infant terrible”
Op een gegeven moment nam Aron de microfoon over. Hits na hits zong de artiest, maar zijn gedrag veranderde plotseling. De artiest maakte tjuri’s naar zijn backgroundzangers of de muzikanten. Hij keek verveeld uit zijn ogen en deed aan het eind het vervelendste. Hij verliet het podium, omdat naar zijn gevoel de beamers niet goed werkten. Zijn act legde een verschrikkelijke domper op de show. Maar hij liep alleen weg, de rest bleef als moedige Ai Sa Si kapiteins op het schip.
Sisa Agi
Sisa Agi kwam na het verwaand gedrag van Aron op de planken en nam direct over. Agi was fleurig gekleed in de kleuren van de Surinaamse vlag. “Faluma Tin Tin Tin” zette de show direct weer op zijn plaats. De reünie werd afgesloten met een toepasselijk lied.
De reünie van Ai Sa Si is ondanks enkele tegenvallers een geweldig idee  geweest. Henry Ceder, de man achter dit evenement, werd daarom ook in de bloemetjes gezet.

error: Kopiëren mag niet!