Yaad Kiya Dil Brings You Unforgettable Duets Part 4

Yaad Kiya Dil Brings You Unforgettable Duets Part4Team Yaad Kiya Dil presenteert met trots de nieuwste cd “Yaad Kiya Dil Brings You Unforgettable Duets Part 4”. Op deze cd staan er alleen maar leuke upbeat en souls golden oldies allemaal gebracht in een nieuw jasje.  De muziek  is wederom verzorgd door   maestro Djwala Lachman. De talentvolle stemmen die te horen zijn op dit album zijn van  Ashna Changoer, Shama Raghoebier, Shanta Mungra, Shailendra Girjasing, Danny Thakoeri, Shamir Khodabaks en de nieuwe aanwinst Vikram Ramkisoen. Yaad Kiya Dil Brings You Unforgettable Duets Part 4 zal op vrijdag 10 mei in Club Zsa Zsa Zsu gelanceerd worden. De artiesten gaan de nummers uit de nieuwe cd ten gehore brengen en daarna is er een afterparty gepland met een live band.

error: Kopiëren mag niet!