Woning afgebrand in Nickerie

Aan de Beatrixweg in het district Nickerie is gistermorgen een bovenwoning volledig afgebrand. ‘De oorzaak van de brand is nog niet bekend’, zegt commandant Steven Sibelo van brandweer Nickerie. Alleen de auto van de familie Dilrosan kon worden gered. De brand komt twee dagen na de grote brand van Sita’s Supermarket aan de Wixstraat.
Volgens commandant Sibelo was er ten tijde van de brand niemand thuis. De vrouw des huizes was achterop in de kippenren. De bovenwoning was uit hout opgetrokken en is volledig afgebrand. De heer des huizes is een militair. Het pand was wel verzekerd.
In 2011 kende Nickerie ook twee branden binnen enkele dagen. Toen was India Bazaar volledig afgebrand. Daags daarna brandde ook een woning af.
Asha Gajadien-Bhagwat
 

error: Kopiëren mag niet!