Finance seminar Suriname

Op maandag 6 mei start een 3-daags Finance Seminar georganiseerd door Limebridge N.V., welke onder leiding staat van Managing Director Drs. Robert van Trikt MSc. RA. Het seminar is gericht op professionals werkzaam in de financiële sector. De financiële wereld bevindt zich momenteel in een fase van herstructurering, aanpassing en strengere regulering en dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Dit geldt met name voor bestuurders en staff functionarissen op het gebied van Governance, Compliance, Risk, Internal Control en Treasury Management. Ter versterking van deze professionals heeft Limebridge N.V. daarom dit 3-daags seminar geïnitieerd met als doel een diepgaander inzicht te verschaffen in voornoemde onderwerpen.
Het seminar is onder meer gericht op het begrijpen van het effect van de nieuwe Wet Toezicht Bank en Kredietwezen 2011 op financiële instituten in Suriname, het verkrijgen van inzicht in de technieken van Treasury, Corporate Finance die worden gebruikt door internationale organisaties en het ontwikkelen van praktische vaardigheden en kennis die direct kan worden toegepast.
De line-up van sprekers op het seminar mag indrukwekkend genoemd worden. De sprekers van het seminar zullen bestaan uit Prof. Dr. Peter Diekman RA, Drs. Yvonne Meijdam-Filé RA RO EMIA en Drs. Hans Buysse. Dhr. Diekman is thans werkzaam als hoogleraar ‘Compliance en Management’ bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam en heeft bijkans 40 jaar ervaring in de accountancy. Dhr. Buysse is vennoot by Syncap te Brussel en in het bezit van ruim 20 jaar ervaring in bankieren en corporate finance. Mw. Meijdam is thans directeur en eigenaar van YMF Accountancy en heeft meer dan 20 jaar ervaring in haar vakgebied.
Door te kiezen voor onderwerpen die actueel en relevant zijn in de financiële sector in Suriname en daarbuiten en sprekers met internationaal en nationaal erkende deskundigheid en jarenlange ervaring, heeft Limebridge N.V. beoogd een finance seminar te organiseren welke de professionals een diepgaand inzicht geven in verschillende voor hun relevante onderwerpen. Met een inschrijving van circa 35 participanten kan het seminar nu reeds een succes worden genoemd.

error: Kopiëren mag niet!