Politie sluit misdrijf niet uit in zaak Spier

Alwin Spier vertrok op donderdag 28 maart van dit jaar omstreeks 11.00 uur van huis in zijn grijsgelakte Toyota Harrier. Spier is sindsdien niet meer gezien. Hij was gekleed in een blauw/groen T-shirt, een blauwe kniebroek en witte sportschoenen van het merk Dolce and Cabana. Nadat er aangifte van vermissing is gedaan, begon de politie met het onderzoek. Niet lang na de aangifte is de auto van Spier onbeheerd aangetroffen in de buurt van Stolkersijver in het district Marowijne. Op grond van tot nu toe bekende feiten en omstandigheden sluit de politie niet uit dat er mogelijk misdrijf in het spel is in de verdwijning van Spier. Hij is woonachtig in het district Wanica. De recherche van het bureau Nieuwe Haven is belast met het onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!