Toerist beroofd te Commissarisweg

Zondagmorgen rond tien uur zijn drie gewapende criminelen een woning aan de Toerietienelaan, een zijstraat van de Commissarisweg, binnengestormd alwaar een Nederlander verbleef. De criminelen hielden met een vuistvuurwapen de toerist in bedwang. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de Nederlander geworsteld heeft met de daders waardoor hij schrammetjes opliep. Hij was echter niet opgewassen tegen de daders. Het drietal heeft hem in een kamer opgesloten en is met zijn persoonlijke en kostbare bezittingen ervandoor gegaan. Volgens verklaring van de toerist mist hij zijn dvd-player, een i-pad, een laptop en een onbekend geldsbedrag in SRD en valuta. De daders waren kennelijk te voet. Zij hebben na hun snode daad de plaats ook weer te voet verlaten. Vooralsnog zijn de criminelen spoorloos.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!