Ex-BVD’er moet zorgen voor tweede zetel VHP Commewijne

Ex-BVD’er en arts Roy Mohan moet zorgen voor de tweede zetel voor de VHP in Commewijne. Dat kwam naar voren bij een van de vergaderingen van de VHP in Commewijne. Mohan zelf heeft bij de vorige verkiezingen gezorgd voor zeker rond de 1700 stemmen voor de BVD. Als deze stemmen nu naar de VHP gaan met hem als VHP-lid, maakt de partij kans op de tweede zetel. In een gesprek met Dagblad Suriname zegt Mohan dat een tweede zetel voor de VHP er dik in zit. ‘Als we kijken naar de meningen van de bevolking op het veld geloof ik dat de VHP wel de tweede zetel binnenhaalt bij de komende verkiezingen. De bevolking is duidelijk ontevreden over het beleid dat de regering voert momenteel. Er zijn veel ontevreden mensen buiten’, aldus Mohan.
De ex-BVD’er zegt dat hij de BVD heeft verlaten vanwege meningsverschillen. De prioriteiten van de BVD zouden niet de prioriteiten zijn van Mohan, waardoor hij het nodig vond om de overstap te maken. Mohan zegt dat het beleid van de huidige regering erop is gericht verkwistend om te gaan met de staatsfinanciën. Slechts een klein deel van de bevolking heeft profijt van het beleid. Naast parlementariër Sheilendra Girjasing als grote trekker in Commewijne, is Mohan nu de man die de VHP naar een groter hoogte moet brengen in dit district.
Seshma Bissesar

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: