Mac Donald’s Scholieren Songfestival Rumarlo Lont zong loepzuiver

Front Foto
Brian Bijlhout overhandigt de wisseltrofee aan Rumarlo Lont. Vanaf de eerste noten was het al zeker. Rumarlo Lont zou het Mac Donald’s Scholieren Songfestival winnen. En hij won ook. Zijn nummers Halleluja waren zo loepzuiver gezongen dat de jury blijkbaar geen andere keus had. Op de tweede plaats eindigde Lydia Sengwai. Derde werd Semaya Varsenburg. Op de vierde en vijfde plek eindigden Shannon Groenhart en Melissa Misiedjan. Lont gaat naar huis met SRD 10.000 en de Brian B Wisseltrofee.

Vanaf de eerste noten was het al zeker. Rumarlo Lont zou het Mac Donald’s Scholieren Songfestival winnen. En hij won ook. Zijn nummers Halleluja waren zo loepzuiver gezongen dat de jury blijkbaar geen andere keus had. Op de tweede plaats eindigde Lydia Sengwai. Derde werd Semaya Varsenburg. Op de vierde en vijfde plek eindigden Shannon Groenhart en Melissa Misiedjan. Lont gaat naar huis met SRD 10.000 en de Brian B Wisseltrofee.
Misiedjan begon als eerst contestant. In haar zwarte jurk gekleed prees ze de Almachtige over al Zijn goedheid. Haar stem was zalvend en de avond begon goed. Totdat Lont zijn Hallelujaliedjes inzette. Vanaf toen was het duidelijk dat de overige contestanten veel meer zouden moeten doen om de prachtige stem van Lont te overtreffen.
Er kwam geen betere stem, maar wel een toffe performer. Die artiest heet Varsenburg. De jongste contestant heeft met zijn superenergieke act alle harten in NIS gewonnen. Hij zweepte het publiek zo goed op dat na zijn opvoering de aanwezigen zeker twee minuten lang bleven applaudisseren. Achteraf bekeken heeft Varsenburg de meeste prijzen gewonnen. Hij eindigde op de derde plaats en pakte ook de prijs voor Beste Performance. De prijs Best Dress ging naar Emanuella Sabajo. Varsenburg zal te bewonderen zijn tijdens de Moederdagshow in NIS.
Het publiek was het over grote lijnen eens met de uitslag. Echter vond Naomi dat Lont twee liedjes zong die precies op elkaar leken. Hij heeft het slim gespeeld door niet voor ander muzieksoort te kiezen. “Maar die jongen kan goed zingen hoor.” Ramona vind echter dat Lont de prijs helemaal heeft verdiend. Ook Wilgo vindt dat. Alleen bleek Wilgo de neef van Lont te zijn dus…
 

error: Kopiëren mag niet!