Politieberichten:

Winkelier beroofd
Omstreeks 08.08 uur gisterochtend kreeg de politie een melding binnen dat er een beroving had plaatsgevonden bij een supermarkt aan de Sapotillestraat. Hierbij werd de kassa van de winkelier buitgemaakt. De verdachte, de 24-jarige F.M.,  werd aan de Angalampoestraat aangehouden. Op camerabeelden kon de politie  waarnemen dat de verdachte een vuistvuurwapen bij zich had. Het bedrag dat is buitgemaakt, is vooralsnog onbekend. De zaak is in onderzoek bij de recherche van het Bureau Nieuwe Haven.
Kabeldief aangehouden
In de nacht van 25 op 26 april is een 38-jarige verdachte aangehouden. De man had bij zich 60 meter nieuwe kabels met een grijze kleur. De kabels hebben een afmeting van 2 bij 3 kwadraat. Hij verklaarde aan de politie het spul te hebben gevonden aan de Waterkant. Hangende het onderzoek is de 38-jarige in verzekering gesteld. Ook blijkt dat hij illegaal in het land vertoeft. De eigenaar van de kabels kan zich wenden tot de politie van Bureau Keizerstraat voor nadere bijzonderheden.
Mishandelaar ingerekend
In januari van dit jaar is een man zware letsels toegebracht door drie hangjongeren. De mannen hebben het slachtoffer aangevallen met een tjap, een houwer en een mes. Het slachtoffer heeft daardoor ernstige letsels opgelopen en moest verwezen worden naar de uroloog. De belagers hebben zich steeds aan hun aanhouding weten te onttrekken. Op 21 april is een van de verdachten, H.I., door de politie van Jarikaba aangehouden en in verzekering gesteld. Aan de aanhouding van medeverdachte K.P. wordt er gewerkt.
Kippendief aangehouden
Afgelopen zondag deed een werkgever aangifte tegen zijn werknemer M.A. alias  ‘Mando’ voor het stelen van zijn slachtrijpe kippen. De verdachte werd door de werkgever bij een supermarkt aan het Garnizoenspad aangetroffen, waar deze gestopt was om drinken te kopen. In de laadruimte van ‘Mando’ trof de werkgever 40 slachtkippen aan. De verdachte bekende dat hij de kippen had genomen van zijn werkgever. Mando is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.
 

error: Kopiëren mag niet!