De Schakel krijgt Yellow Birds op de knieen

Bij de voortzetting van de herenhoofdklasse competitie van de Surinaamse Basketbalbond (SBB) heeft De Schakel een vrijwel gelijkopgaande strijd kunnen winnen van Yellow Birds. De ruststand was 32-32. In de tweede helft trok De Schakel de wedstrijd naar zich toe. Het werd 71-65 voor De Schakel, bij wie de topscorers werden Stefano Eudoxie met 17 punten, Jahmal Henar 15 punten en Dwight King 10 punten. Voor Yellow Birds noteerden Cheraldo Beverdijk 15 punten, Earl Jones 14 punten en Romero Linger 9 punten. SCVU deed wat van hen verwacht werd tegen De Arend. Na een 49-29 ruststand won ze met 95-68. Sergio Panka 21, Dwight Cabenda 19 en Oscar Patterson 14 punten werden de topscorers voor de ploeg van Uitvlugt. Voor De Arend noteerden Mitchel Zeefuik 25 punten, Dwight Simons 22 punten en Dwight Riedewald 16 punten.
In de jongensjeugdklasse won Oase nipt van SCVU. Na een 27-18 ruststand werd het een 58-56 overwinning voor Oase. Vasco Bang A Foe werd de topscorer bij Oase met 33 punten, Stefan Soesman had er 30 punten bij SCVU. Inter Maretraite won met 69-55 van Rialto. Bij rust stond Rialto voor met 22-28. Chivarro Mozart werd de topscorer bij Inter Maretraite met 26 punten. Arsinio Sno had er 28 punten voor Rialto.