Lijst Krishnadath wil Giskus niet in stemlokaal

SVB-voorzitter Louis Giskus (l) en penningmeester Waldo Gobardhan
SVB-voorzitter Louis Giskus (l) en penningmeester Waldo Gobardhan
De leden van de lijst John Krishnadath wil niet dat de huidige voorzitter van de SVB, Louis Giskus, de persoon moet zijn die namens het hoofdbestuur een stem gaat uitbrengen tijdens de bestuursverkiezingen vanavond. Ondanks er 4 leden (Waldo Gobardhan, Arnold Bilkerdijk, Dayasankar Mathoera en Bidjai Mankoe) van het huidig bestuur terugkeren op de lijst Krishnadath, zijn ze bang dat Giskus de stem van het hoofdbestuur zal geven aan de tegenkandidaat John Defares. Middels een deurwaardersexploot is Giskus aangezegd niet te mogen stemmen vanavond. In het verleden is de stem van het hoofdbestuur altijd volbracht door de voorzitter. Dagblad Suriname verneemt dat secretaris Antonius Stienstra gevraagd zal worden om in plaats van Giskus namens het bestuur te stemmen. Intussen heeft Giskus gereageerd geen boodschap te hebben aan het exploot. ‘De verkiezingscommissie onder leiding van Lesley Rodgers zal bepalen of ik mag stemmen of niet.’ De bestuursverkiezingen vinden vanavond plaats tijdens de alv van de SVB in het Emile de Lafuente Sportcomplex.

error: Kopiëren mag niet!