Simeria en Real Java openen U-17 competitie met winst

De U-17 meisjesvoetbalcompetitie van de SVB is het afgelopen weekend aangevangen. Zondagochtend wonnen de ploegen van Simeria en Real Java hun eerste wedstrijden van dit seizoen. Simeria versloeg Ascona met 2-0 door goals van Sarafina Sedjo en Damaris Klas (autogoal) in de tweede helft. Real Java won na een 1-0 ruststand met 2-0 van Dosko. Santousha Mijnals en Ceily Stolk scoorden voor Real Java. Zondag aanstaande kunnen deze ploegen hun tweede overwinning boeken. Real Java heeft dan om 09.30 uur een ontmoeting tegen Ascona en Simeria treft Adjoema om 10.45 uur. Op zaterdag 27 april wordt de vrouwenvoetbalcompetitie voortgezet met de inhaalwedstrijd in de seniorenklasse tussen Simeria en Dosko. Deze wedstrijd wordt in het Dr.Ir.F.Essedstadion gespeeld en vangt aan om 17.00u.

error: Kopiëren mag niet!