Jai Gandhi speelt komend seizoen Eersteklasse

Na een matige algemene ronde heeft Jai Gandhi in de finaleronde van de Tweedeklasse van de LSB de draad opgepakt. Op de laatste speeldag plaatste ze zich als laatste voor de finaleronde, daarna is deze ploeg van Welgedacht B ijzersterk gaan spelen. De eerste wedstrijd won ze overtuigend van Bangun Muda. De tweede werd vrijdagavond gespeeld tegen Feyenoord Rijsdijk, de winnaar van de algemene ronde, die met 2 bonuspunten de finale is begonnen. Jai Gandhi versloeg Feyenoord met 2-0, na een 0-0 ruststand. Ravishan Ramgoelam verzilverde twee penalty’s in de 50ste en 85ste minuut. Hiermede heeft de ploeg na 2 wedstrijd 6 punten en is zeker van promotie naar de Eersteklasse. Feyenoord volgt met 5 punten. Op vrijdag 3 mei speelt Jai Gandhi haar laatste wedstrijd. Wint ze van Jong De Ster, dan is ze ook kampioen. Bij gelijkspel of verlies van Jai Gandhi, kan Feyenoord kampioen worden, als ze wint van Bangun Muda. De ploeg van Bangun Muda maakt bij winst op Feyenoord ook kans op promotie naar de Eersteklasse.

error: Kopiëren mag niet!