Vier mannen aangehouden wegens mishandeling militair

De waarnemend ressortcommandant van Santo Dorp, Theo Plet, heeft gisteren vier mannen ter zake openlijke geweldpleging in verzekering gesteld. Zij hebben een militair flink afgetakeld. Daarnaast hebben zij ook getracht zijn wapen afhandig te maken. Volgens een verklaring van de aangever was hij rond 03.00 uur bij een bar op de kruising van de Nieuw Weergevondenweg en de Santo Polder. De militair was er samen met een vriend. Op een bepaald moment ontstond er een woordenwisseling tussen hem en vier personen in de bar. De militair reed naar de overkant van de bar om erger te voorkomen. De vier mannen zijn hem achterna gereden. Er vond wederom een schermutseling plaats waarbij de militair door de mannen is mishandeld. Hij wilde de mannen kenbaar maken dat hij militair is, maar de gelegenheid daartoe heeft hij niet gehad, omdat hij gelijk werd aangevallen. Het gelukte hem op een bepaald moment om de politie in te schakelen. De sterke arm nam de vier mannen mee naar het bureau. Inspecteur Plet heeft het viertal in verzekering gesteld.
 
Saskia Bandhan  
 
 

error: Kopiëren mag niet!