John Krishnadath en John Defares gaan voor voorzitterschap SVB

Leden en ondersteuners van de lijst Krishnadath, vlnr. Bidjai Mankoe, Bernhard Abia, John Krishnadath, Keshopersad Gangaram Panday (Randjiet Boys, Waldo Gobardhan en Ronald Kwassie (Inter Moengotapoe)De kandidatenlijsten voor de bestuursverkiezingen bij de Surinaamse Voetbalbond (SVB) zijn gisteren ingediend. Het is nu officieel. De verkiezingen gaan tussen twee lijsten, welke aangevoerd worden door respectievelijk John Krishnadath en John Defares. De lijst Krishnadat werd ingediend met 20 ondersteuners. Tegenkandidaat Defares deed dat met 7 ondersteuners. De geheimzinnigheid rond de lijst Defares is nog niet voorbij. Ook na de indiening van de kandidatenlijst wilde men niets kwijt. Verwezen werd naar de persconferentie welke de groep vrijdag om 10.00 uur zal houden in Residence Inn. SVB-directeur Gordon van Sichem vertelt aan Dagblad Suriname dat er op weg naar de bestuursverkiezingen van vrijdag 26 april er geen officiële activiteiten meer zijn.
Op de lijst Defares, die tot gisteren geheim was gehouden op Lesley Winter na, komen verder voor Anand Pherai, Faisel Abdoelgafoer, Soeparmin Djojobesari, Steven Alfais en Patricia Uiterloo. Op de lijst Krishnadath prijken zoals eerder bekend de leden Robby Poetisie, Bernhard Abia, Waldo Gobardhan, Bidjai Mankoe, Arnold Bilkerdijk en Dayasankar Mathoera.

error: Kopiëren mag niet!