Rover, inbreker en een geweldenaar door politie aangehouden

De 22-jarige W.M., alias Daddy is op zondag 14 april door een politie opsporingseenheid aangehouden en overgedragen aan de recherche van het bureau Geyersvlijt. Deze verdachte moet betrokken zijn geweest bij een gewapende roofoverval in een winkel aan de Bonistraat. Zijn comparanten W.P. , S. A. en J.D. zijn reeds eerder aangehouden.
De 24-jarige S.R., alias Ser, is op dinsdag 16 april aangehouden door het Arrestatie-Team en overgedragen aan de recherche van het politie bureau Nieuwe-Haven. S.R. werd opgespoord in verband met een inbraak gepleegd aan de Hofstraat.
De 27-jarige N.S., alias Mark, is op dinsdag 16 april aangehouden door de politie van ressort Nieuwe-Haven en overgedragen aan de recherche van het politie bureau Nieuwe-Haven. N.S. heeft, samen met twee andere mannen, ene J.M. alias Dompu meerdere kapverwondingen toegebracht aan diens boven en onderlichaam. Al deze verdachten zijn in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!