Bankroofoverval Lelydorp verdaagd naar 3 juni

De spraakmakende roofovervalzaak van de Landbouwbank, die gisteren op de rol stond, is wegens omstandigheden verdaagd naar 3 juni. Kantonrechter Alida Johanns nam waar voor haar collega rechter Maitrie Kuldipsingh. Zij nam waar met de bedoeling al de zaken die op de rol stonden naar andere data uit te stellen. Ook de brute berovingszaak van 5 mei bij de Landbouwbank Lelydorp werd uitgesteld. Deze zaak stond voor uitspraak op de rol.
Op de afgelopen zittingen had de vervolgingsambtenaar tegen elk van de 5 verdachten, 10 jaar celstraf geëist. Zij worden ervan verdacht op 5 mei een gewapende roofoverval te hebben gepleegd bij de bank te Lelydorp. Bij de behandeling van deze zaak worden speciale eenheden uitgenodigd voor de veiligheid en orde. De verdachten worden door zwaar gewapende mannen afgevoerd naar hun cellenhuis. De aanhouding van het vijftal blijft gehandhaafd.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!