Moeder geeft zoontje grammoxone en drinkt zelf ook

Aan de Aroeiweg te Latour heeft zich een drama afgespeeld dinsdagavond om 23.30 uur. De 23-jarige Afata G. heeft haar 1-jarig zoontje grammoxone laten innemen. Daarna heeft ze zelf ook van het verdelgingsmiddel gedronken. De op 3 november 2011 geboren Shirano Migavio ligt vanwege de intoxicatie in kritieke toestand op de afdeling Intensive Care van de Spoedeisende Hulp. De toestand van de moeder is ook instabiel. Het motief van deze daad kan gezocht worden in de relationele sfeer.
In het district Nickerie ligt een 26-jarige jongeman uit de Corantijnpolder ook in het ziekenhuis wegens het innemen van grammoxone. Hij was al een tijdje ziek en kon de pijn niet verdragen. Radeloos probeerde hij maandag de hand aan zichzelf te slaan. Zijn toestand is ook kritiek.

error: Kopiëren mag niet!