Dronkaard mishandelt ex

Het hoofd van de recherche gewestendienst Wanica, M. Ashruf,  stelde gisteren een man in verzekering ter zake verzet tegen de politie, mishandeling, bedreiging en vernieling. De man was dinsdag in dronken toestand bij zijn ex-vrouw aan de Hare Krishnaweg. Daar is hij behoorlijk tekeer gegaan. Om zijn daad te vergemakkelijken draaide hij de zekering van de woning uit. Hij mishandelde en bedreigde de vrouw in het donker. Alsof dit niet genoeg was heeft hij ook nog vernielingen aangericht aan de woning.
De politie rukte uit en trof de dronken man op het voornoemd adres aan. Hij ging ook tekeer tegen de wetsdienaren en uitte daarbij bedreigingen. De dronkaard is overgebracht naar het bureau ter ontnuchtering. Inspecteur Ashruf, die als hulpofficier op dat moment fungeerde, stelde de man in verzekering vanwege de bovenvermelde feiten.
Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!