Babyvoeding Nutrilon 2 weer niet in voorraad

Het is bijna schering en inslag dat er geen babyvoeding te vinden is in de RGD-apotheken. Ouders getroosten zich heel veel moeite, kosten en tijd om de babyvoeding aan te schaffen. Werkende ouders moeten verlof nemen om pap voor hun baby te gaan kopen. Het is bijna een gewoonte geworden om te horen dat er geen babyvoeding is en dat men de volgende week terug moet komen. Dit wekt heel veel irritatie op. Ook voor de kleintjes is het heel lastig, omdat de kinderen al gewend zijn aan de Nutrilon 1 of 2. Er is wel een vervanging van deze babyvoeding, maar meestal willen de baby’s het niet drinken of geven over, vertelt een bezorgde moeder. Wat haar heel ongerust maakt, is dat de babyvoeding niet in de RGD-apotheken te vinden is, maar wel volop aanwezig is op de schappen van de winkels. Er moet dan bijna tweemaal de prijs betaald worden. Vele ouders hebben geen optie dan de pap in de winkel te kopen.
Radjen Ramsoedit, directielid Combe Markt, tevens de distributeur zegt dat de apotheken donderdag weer bevoorraad zullen zijn. Op dit moment is de Nutrilon 1 volop aanwezig. Wat schaars is, is de Nutrilon 2. Hij geeft aan dat de schaarste meestal optreedt vanwege een verlate lading. De importeur is afhankelijk van de scheepvaartmaatschappij. Hij geeft aan dat de bestellingen op tijd worden doorgegeven, maar babyvoeding niet al te lang opgeslagen mag worden.

error: Kopiëren mag niet!