Jongste deelnemers 49ste AVD 3 jaar

De jongste deelnemers van het afgelopen BVSS-Fernandes Avondvierdaagse (AVD) zijn pas 3 jaar. Deze zijn 2 lopers van Chegera’s Kids, te weten Jair Adriaan en Cian Pinas en een loper van Raimo Gemers Connection, te weten Migaisa Graskamp. De winnaar van de juniorenklasse is geworden Sranan Bromki met 35 deelnemers. In zijn editie van gisteren meldde Dagblad Suriname abusievelijk dat Sranan Bromki tweede was geworden. Libie Trobi Krioro werd tweede en Naks derde. De grootste groep dit jaar was van de NDP met 747 deelnemers. De oudste deelnemers waren Henk Kioe-A-Sen en Annie Ravenberg, elk 78 jaar oud. Ze deden mee als individuele lopers.
De jury van de 49ste editie van de wandelmars bestond uit de leden Yvonne Ravales-Resida, Kathleen Monsanto, Jeff Cramer en Verdi Getrouw.
 

error: Kopiëren mag niet!