Inschrijvingen Copa Dijkveld opengesteld

Op 1 mei gaat de Copa Dijkveld van start. Dit is een 8-team toernooi, welke georganiseerd zal worden door het managementteam van het Kedarveld, gelegen aan de Warakoeweg te Highway. Aan dit toernooi mogen geen topsectiespelers deelnemen. Nu de meeste lidbondencompetities zijn afgelopen, willen voetballers toch nog hun kunnen op het veld tonen. De Copa Dijkveld zal gespeeld worden met 7 tegen 7 spelers. Het toernooi telt 5 speeldagen. Na de opening op 1 mei zal er nog gespeeld worden op 5, 12, 19 en 26 mei. De 8 ploegen zullen verdeeld worden in 2 poules van 4 ploegen. Na een halve competitie gaan de nummers 1 en 2 van elk poule over naar de halve finale. De winnaars hiervan spelen de finale. De inschrijvingen duren tot 25 april, de loting vindt plaats op 28 april. Opgave voor deelname kan geschieden op de telefoonnummer 08753856. De Copa Dijkveld is een voorloper van de Highway Cup, die vorig jaar voor het eerst georganiseerd werd door deze organisatie.

error: Kopiëren mag niet!