Schenking Interaldo aan LC Parwani

IFRuben Blenman van de Stichting Interaldo heeft gisteren een partij (medische) hulpmiddelen, ter waarde van Euro 3000, geschonken aan Lions Club Parwani – president Mahindre Ori. Drs. A.Seetal van LC Parwani, die eveneens aanwezig was bij de schenking, zegt aan Dagblad Suriname dat het gaat om zeer waardevolle hulpmiddelen. Ori en Seetal zijn Blenman dan ook erg dankbaar voor deze geste. LC Parwani zal de hulpmiddelen doen toekomen aan patiënten en/of personen die daartoe behoefte hebben en een deel schenken aan een ziekeninstelling. Blenman deed de toezegging dat het niet bij deze ene schenking zal blijven. Koemar Shipping leverde ook een belangrijke bijdrage bij het transport van deze goederen. (Tekst: Widjai Ganesh/DBSfoto: Anil Ramkumar)

error: Kopiëren mag niet!