Jong Rambaan stunt tegen Kamel Dewaker in beker

Op donderdag werd een aanvang gemaakt met de tweede ronde van het SVB/Suribet bekertoernooi. Jong Rambaan, de kampioen van de Lelydorp Sportbond (LSB), heeft Kamel Dewaker uitgeschakeld door met 2-0 te winnen. Ritesh Naigi en Vikash Naigi scoorden de goals voor Jong Rambaan in de tweede helft. Takdier Boys en Boma Star speelden 2-2 gelijk. Romeo Jomena zette met 2 doelpunten Boma Star op een 2-0 voorsprong in de eerste helft, Melvin Valies maakte met eveneens 2 doelpunten gelijk voor Takdier Boys in de tweede helft. Na het nemen van penalty’s won Takdier Boys met 5-4.
Caravan had een moeilijke wedstrijd tegen ACoconut, maar het team van trainer Mohan Ramkisoen toonde karakter. Ondanks de club met 10 man speelde vanaf de 10de minuut – Inaldo  Pansa kreeg toen rood – won ze toch met 1-0 van Papatam. Miquel Harderwijk scoorde het gouden doelpunt. De Rest zag zijn bekercampagne gestopt door de Albinese ploeg van Papatam. De club van voorzitter Eduard Boekha won met 6-2. Flora stuntte tegen Botopasie en won de NGVB-derby met 2-1. All Star 2010 had zich reglementair geplaatst voor de derde ronde, daar Santos Nickerie zich terug heeft getrokken.

Team A Team B

Tijd

De Rest Papatam

2 – 6

Flora Botopasie

2 – 1

ACoconut Caravan

0 – 1

Jong Rambaan KD

2 – 0

Takdier Boys* Boma Star

2 – 2

De match-ups van de derde ronde:

Team A Team B

Winn.

SV Notch Jong Rambaan

A

Flora Caravan

B

SNL Takdier B

C

All Star 2010 WBC

D

Inter M.T. Robinhood

E

Papatam Leo Victor

F

Excelsior Boskamp

G

Transvaal Randjiet Boys

H

 

Vandaag wordt een aanvang gemaakt met de derde ronde:

Team A Team B Datum Tijd Lokatie
SNL Takdier Boys Di.02 april 19.00u Dr.Ir.F.Essed
Transvaal Randjiet Boys Di.02 april 21.00u Dr.Ir.F.Essed

 

error: Kopiëren mag niet!