Gezin beroofd onder bedreiging nepwapen

Een gezinsuitje in de speeltuin van Lelydorp werd tijdens de vrije dagen verstoord door een brute beroving. Terwijl het gezin bezig was zich te ontspannen, werd het benaderd door een manspersoon die in eerste instantie vroeg naar een sigaret. De man keerde terug en vroeg wederom naar een sigaret. De derde keer kwam de crimineel op een rijwiel en bedreigde het gezin met een pistool. Onder bedreiging van het wapen nam hij een damestas met zich mee.
Na aangifte gelukte het de politie om de crimineel aan te houden. Na de aanhouding werd een huisonderzoek ingesteld in de woning van de verdachte, waarbij de politie een speelgoedpistool aantrof onder een matras. Tijdens confrontatie op het bureau herkende de benadeelde de verdachte positief als de rover. De verdachte ontkent de beschuldigingen. Volgens hem zou hij op de bewuste dag niet naar de speeltuin zijn geweest. De politie vermoedt dat deze verdachte meer op zijn kerfstok heeft. Hangende het onderzoek blijft hij aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!