Azalia Kamtasing baby van het jaar 2013

Azalia Kamtasing baby van het jaar 2013Azalia Kamtasing is zaterdag gekozen tot de KidzTori Baby van het jaar 2013. Door de vele ‘likes’ die ze op Facebook voor haar foto heeft kunnen verzamelen en de extra jurypunten voor de creatieve foto, goede samenhang tussen haar foto en de zin ‘Mijn kind is bijzonder, want met haar persoonlijkheid kan ze zelfs Grumpy van Sneeuwwitje laten lachen’ en originaliteit van de zin is ze op de eerste plaats geëindigd. Het Surinaams opvoedtijdschrift KidzTori bestond 9 maart 2013 twee jaar en vierde dit met de ‘KidzTori Baby van het jaar’ verkiezing. Tussen 23 februari en 18 maart 2013 konden ouders een foto van hun baby (0-2 jaar) inzenden en bezoekers konden foto’s ‘liken’. De baby met de meeste likes en de leukste zin mocht zich afgelopen zaterdag ‘ KidzTori Baby van het jaar’ noemen.
De organisatie is overspoeld met inzendingen en doordat de verwerking van de foto’s meer tijd vergde dan verwacht, is de inzenddatum zelfs met een paar dagen vervroegd. Uiteindelijk hebben bezoekers van de KidzTori Facebook pagina kunnen stemmen op 447 kinderen. En dit hebben ze in groten getale gedaan; er werd zelfs gesproken over een ‘Facebook hype’. Op zaterdag waren de vijf baby’s met de meeste likes uitgenodigd voor de finale en is door de jury, bestaande uit Kim Kamta (eigenaar De Babywinkel), Lilian Ferrier (kinderpsycholoog), Annelot Hahn en Cindy Lalay (beide redactielid van KidzTori en orthopedagoog) en Edme Smith (fotograaf/vormgever KidzTori), bekendgemaakt wie de verkiezing heeft gewonnen.

error: Kopiëren mag niet!