Customer Service Awards: Roeli’s Lighting ongenaakbaar in categorie Professionals

Sinds het jaar 2006 sleept Roeli’s Lighting elk jaar de Customer Service Award in de wacht in de categorie ‘Best Professional’. ‘Het decoratiebedrijf van Ramon Jawalapersad kent geen concurrentie, althans zo lijkt het.’ Suriname Yellow Pages organiseerde dit jaar voor de tiende keer deze awardshow. In de Congreshal werd Nancy Redjopawiro van Lucky Twins voor de tweede keer achter elkaar uitgeroepen tot ‘Medewerker van het Jaar’. In de categorie ‘Handel’ was Lucky Store de winnaar, bij ‘Service Providers’ verlengde Assuria NV haar award. Bij de horecabedrijven verdreef Optimist d’ Cafe Restaurant dit jaar Lucky Twins van de eerste plaats. In 2011 eindigde Optimist nog als tweede. Varossieau Suriname won de categorie ‘Product Providers’, waar Fernandes Bakkerij vorig jaar ervandoor ging met de titel.
Het idee van de Customer Service Awards is ontstaan in 2003 toen Lucien Naarden, directeur van Suriname Yellow Pages, zocht naar een manier om het voor bedrijven aantrekkelijk te maken om aan adequate dienstverlening en klantvriendelijkheid te doen. Elke organisatie, instelling en professional zou de consument met respect en waardering moeten behandelen zodat de klant met een welkom gevoel de deur binnenkomt en met een tevreden gevoel de deur weer uitstapt.

error: Kopiëren mag niet!