STS 1 pakt 2 kampioenschappen in Scholenfutsaltoernooi

6 STS 1In het Scholenfutsaltoernooi van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) zijn zondag de finales gespeeld in de verschillende klassen. STS 1 heeft in zowel de Jongens U-21 en de Dames U-19 klasse het kampioenschap behaald. In de Jongens U-21 klasse verpletterde ze L. Schutz in de finale met 9-2, na een 4-1 ruststand. Celton Ost van STS 1 werd de topscorer met 4 doelpunten. In de Dames U-19 klasse had STS 1 een sterke tegenstander tegenover zich, te weten Meyer Lyceum. Bij rust stond Meyer Lyceum voor met 2-1. Voor het laatste fluitsignaal wees de scorebord echter 3-3 aan. In de verlening won STS 1 met 4-3. Andaya Landveld van STS 1 en de speelster Garden van Meyer Lyceum scoorden elk 2 keer.
In de Meisjes U-21 klasse ging de titel naar Natin. Dit instituut versloeg in de finale Imeao-1 met 7-2, na een 2-2 ruststand. Ozellian Pocorni van de kampioen werd de topscorer met 4 doelpunten. In de Jongens U-17 klasse won George A Sin de hoofdprijs door in de finale St. Cecilia met 4-2 te verslaan.

error: Kopiëren mag niet!