Oom ontkent beschuldigingen van nichtjes

Twee minderjarige nichtjes beschuldigden hun oom van ontucht. De verdachte ontkende gisteren de beschuldigingen. De kinderen kwamen dagelijks thuis bij de verdachte, alwaar hij samen met zijn moeder en vrouw woonde, om televisie te kijken. De oom verklaarde dat de meisjes thuis kwamen om te eten. Uit de verklaring van één van de meisjes blijkt dat haar oom haar tot drie keren toe onzedelijk had betast. Toen de zaak van één van de meisjes aan het licht kwam, vertelde het andere kind dat ook zij slachtoffer is geworden. Ook zij is onzedelijk betast door de oom. Één van de slachtoffers heeft een geestelijke beperking. De verdachte is reeds eerder op vrije voeten gesteld. Hij blijft erbij niets met de meisjes te hebben gedaan. De familie had een vergadering bijeengeroepen en wilde een groot geldsbedrag om de zaak in te trekken. Toen de verdachte weigerde de betaling te doen, is deze zaak bij de politie beland en werd de verdachte ingesloten. Op 29 april worden het requisitoir en pleidooi gehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!