Man op klaarlichte dag beroofd

Twee criminelen, van wie een gemaskerd en gewapend, stormden zondag op klaarlichte dag op een man aan de Kwattaweg. De man stond beneden bij zijn garage toen hij door twee daders werd overvallen en beroofd. Van een betrouwbare bron verneemt Dagblad Suriname dat de beroofde man een sieradenliefhebber is. Vanwege de dagelijkse drukte op het wegdek konden  de rovers zich na de snode daad snel uit de voeten maken. De daders zijn in een gereedstaand voertuig, waarin twee mannen zaten, weggereden. De politie heeft vaker de samenleving erop geattendeerd voor eigen veiligheid niet met opvallend veel sieraden te lopen. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat er sieraden, een contactsleutel, een mobiele telefoon en nog andere persoonlijke spullen zijn weggenomen van de man. De rovers zij voortvluchtig.
Saskia Bandhan       

error: Kopiëren mag niet!