RGB koopt terrein ziekenhuis Wanica voor SRD 1

RGB koopt voor SRD 1 tien hectare voor ziekenhuis WanicaMinister Ginmardo Kromosoeto van Ruimtelijke Ordening, Grond en Bosbeheer (RGB) heeft gistermorgen voor SRD 1 ruim 10 ha grond te Vredenburg Serie B gekocht voor de bouw van het ziekenhuis in Wanica. De verkoper is NV Centaurus van directeur John Gadjradj. De grond is voor een symbolisch bedrag aan de Staat verkocht en in principe geschonken. Op het complex, groot 80 ha, zal Centaurus een groots verkavelingsproject ontwikkelen.
Eerder zou het ziekenhuis van Wanica verrijzen aan de Indira Gandhiweg op het terrein van de ondernemer Hemant Jaikaran. De 10ha die hij in ruil voor andere gronden had aangeboden aan de Staat, bleek later bezwaard te zijn met schulden. De overheid trok zich terug en week uit naar Vredenburg Serie B. Jaikaran was ook van plan het ziekenhuis onderdeel te maken van een groter project, te weten Lely Estate. De bouw van het ziekenhuis zal volledig gefinancierd worden door China.

error: Kopiëren mag niet!