Laatste competitiewedstrijden Solo zondag

Op zondag 24 maart 2013 wordt de competitie bij de Sport Organisatie Leidingen en Omgeving (Solo) afgesloten. De kampioen en semikampioen zijn respectievelijk geworden Inter Milan en Pehchan. Deze twee ploegen zijn niet meer in te halen op de ranglijst. Behalve de kampioen en de semikampioen zullen de minst-gepasseerde doelman en de topscorer ook in de prijzen vallen. Op dit moment is Etienne Linger van Inter Milan de topscorer. Deze ploeg kreeg ook de minste tegendoelpunten. Er zijn fraaie trofeeën ter beschikking gesteld. Op zondag zal de competitie om 10.00 uur starten met de wedstrijd Amar Deep tegen KSV. De jongens van Koewarasan en omgeving hebben een veel belovend team, die het komend jaar de andere verengingen zeker problemen zal geven.

Het programma voor zondag ziet als volgt uit:
10.00 u Amerdeep – KSV
12.00 u Semo  –  Reebo
14.00 u Pehchan – WVV
16.00 u Inter Milan – Selection
18.00 uur Prijsuitreiking

error: Kopiëren mag niet!