Selectie Digicel Kick Start Clinics komend week

Tussen 20 en 22 april organiseert Digicel Suriname in samenwerking met Chelsea FC en de Surinaamse Voetbalbond (SVB) wederom de Digicel Kick Start Clinics. De officiële lancering van deze 10 landen tour gaat eerder van start en wel op 8 april in Trinidad & Tobago. Alle jonge talentvolle spelers en wel tussen 13 en 16 jaar kunnen zich alvast gratis laten registeren bij SVB op 22, 23 en 24 maart in het Emille de La Fuente sportcomplex. De lokale coaches selecteren daaruit 30 jongens die doorstromen naar de pre-clinics die gehouden worden op 26 en 28 maart om 16:00 uur in het Essedstadion. Uit elk land worden er vervolgens drie spelers gekozen door de coaches van Chelsea FC, die uiteindelijk meedoen aan de Kick Start Academy op Barbados in oktober van dit jaar.

error: Kopiëren mag niet!