Opzetheler Winston S. aangehouden en ingesloten

Opzetheler Winston S. aangehouden en ingesloten 1De 47 jarige hotel/bar/restauranthouder Winston S. is donderdag aangehouden en in verzekering gesteld voor onder andere opzetheling. Uit voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat Winston S. van misdrijf verkregen goederen in zijn bezit had. Het gaat in deze om keukengerei zoals: servies en wijnkoelers en elektronische keuken apparaten zoals: elektronische gasfornuizen, een vaatafwasmachine, een micro wave en een koelkast. Deze goederen vertegenwoordigen een waarde van rond de SRD 114.000. Drie jongemannen hadden Winston benaderd om de goederen te kopen. Behalve geld wilden de jongemannen ook een auto erbij. Uiteindelijk heeft Winston de jongemannen zover kunnen krijgen dat hij ze slechts een auto in ruil voor de goederen hoefde te geven. Het betreft in deze een auto met een geschatte waarde van ongeveer SRD 6000. Het keukengerei en de apparaten zijn niet van de jongemannen. Deze spullen zijn eigendom van een ondernemer. De goederen in kwestie waren in een woning waarin de jongemannen hun intrek hadden genomen. Zij moesten erop toezien dat niets uit of bij het huis werd gestolen. Zonder toestemming van de eigenaar hebben zij de bovengenoemde goederen in ruil voor de auto aan Winston afgestaan. De jongemannen worden verdacht van verduistering. Twee hunner zijn intussen aangehouden en ingesloten. De derde is voortvluchtig.
Opmerkelijk is dat barhouder Winston S. afgelopen dagen bezig was een zaak aanhangig te maken vanwege mishandeling van zijn zonen door politieagenten in zijn zaak.

error: Kopiëren mag niet!