Politieberichten:

Verdachten na inbraak aangehouden
De politie van Coronie heeft twee verdachten aangehouden. De twee jongemannen pleegden op dinsdag 12 maart een inbraak in een woning van een brandweerman. Het gaat hierbij om de 15 jarige R.V. en de 23 jarige L.M. Zij zijn beiden overgedragen aan de recherche van Nieuw Nickerie. Hangende het onderzoek is het tweetal in verzekering gesteld.
Kettingtrekker ingerekend
De 35 jarige Kenneth P. is gistermorgen door de politie aangehouden, kort nadat hij een gouden ketting van de hals van een vrouw had weggerukt. Kenneth pleegde de diefstal op de hoek van de Indira Ghandi-en de Nieuwzorgweg. De halsketting is terug gevonden en Kenneth is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Deze zaak is in onderzoekbij de politie van bureau Latour.
Verdachte na jaren alsnog in de kraag gevat
De 21 jarige Breadly Treu, alias Rollo of Bredje, is het afgelopen week door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de recherche van bureau Geyersvlijt. Sinds september 2006 werd hij officieel opgespoord. Hij wordt verdacht van diefstal door middel van geweldpleging.
Verdachte in berovingszaak aangehouden
Arnold J., alias Rediman Rasta, Bares, Franco of Robert, is eergisteren door de opsporingsunit Fajablo aangehouden. Hij wordt ervan verdacht in de maand februari 2012 bij een beroving betrokken te zijn geweest. Hij is overgedragen aan de recherche van bureau Geyersvlijt.
Vrouw beroofd door ex-vriend
De 26 jarige Vincent H. is gisteren door de politie aangehouden. Hij heeft niet zo lang geleden een gouden ketting van de hals van zijn ex-vriendin gerukt en is daarna ermee weggerend. Hangende het onderzoek is Vincent in verzekering gesteld. De zaak is in onderzoek bij de recherche van bureau Nieuwe Haven.

error: Kopiëren mag niet!