JTV'ers blijven in beraad

De Jeugdtandverzorgers hebben gisteren tijdens een zeer rumoerige algemene ledenvergadering (alv) besloten om de acties voort te zetten. Bondsvoorzitter Wonnie Gorrison geeft aan dat de leden hebben besloten dat zij in beraad blijven, totdat er een oplossing komt in het geschil tussen de directie en de jeugdtandverzorgers. Zij zijn zeer ontevreden over het feit dat de minister van Volksgezondheid nog niet heeft gezorgd voor een oplossing. De bond zal in de loop van deze week nog ontvangen worden door de minister van Volksgezondheid.
De bond bij de Stichting Jeugdtandverzorging had dinsdag een gesprek met de minister van Volksgezondheid en de vicepresident in aanwezigheid van beleidsadviseur Eddy Jozefzoon. Partijen gingen tevreden uit elkaar, maar uiteindelijk zou de alv beslissen of de actie opgeschort zou worden of niet.
De personeelsleden gingen vorige week in actie, omdat zij het aftreden eisen van de directeur. Zij geven aan dat er een ongezonde werksfeer heerst binnen het bedrijf. Ook geven zij aan geen beroepsmogelijkheid te hebben, wanneer er een probleem is binnen de stichting. Er is een vertrouwenscrisis tussen de werkers en de directie.

error: Kopiëren mag niet!