Politieagent bedreigt echtgenoot van buitenvrouw

Een politieman van de recherchedienst is ingesloten op politiepost Leiding ter zake bedreiging. De wetsdienaar onderhield een buitenechtelijke relatie met een vrouw. Op de bewuste dag was de politieman thuis bij die vrouw op bezoek. Tot zijn pech kwam de echtgenoot op dat moment thuis aan en hij betrapte beiden op heterdaad. De wetsdienaar bedreigde toen de echtgenoot met zijn dienstwapen. De echtgenoot liet de zaak niet daarbij liggen. Hij deed zijn beklag bij de afdeling Onderzoek Politionele Zaken (OPZ) van het Korps Politie Suriname (KPS). Het onderzoek resulteerde uiteindelijk in de inverzekeringstelling van de politieman. Hij werd zondag door de politie gearresteerd en is momenteel ingesloten te politiepost Leiding.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!